Αγαπάμε την πατρίδα μας, αγαπάμε την Ελλάδα, αγαπάμε αυτό το υπέροχο νησί την Κεφαλλονιά, το νησί των παράξενων γεωλογικών φαινομένων και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, το οποίο παρά την ολοσχερή καταστροφή του μετά το σεισμό του 1953 δεν έχασε την αυθεντικότητά του. Ήταν όνειρο ζωής να δημιουργήσουμε έναν ξενώνα στον τόπο καταγωγής μας μέσω του οποίου θα δίναμε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους μας να γευτούν τον τρόπο ζωής σε αυτό το ιδιαίτερο νησί προσφέροντας απλόχερα την μοναδική στον κόσμο ελληνική φιλοξενία. Προσδοκία μας οι φιλοξενούμενοί μας να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις από το αγαπημένο μας νησί.

Ετσι γεννήθηκε ο ξενώνας FIORE DI MARE STUDIOS στην καρδιά του κοσμοπολίτικου θερέτρου της Λάσσης Κεφαλλονιάς, στο σπήλαιο του Αγίου Γερασίμου, σε μία έκταση 6 στρεμμάτων κατάφυτη με ελιές, πεύκα, φοίνικες, βουκαμβίλιες και γεράνια, η οποία διασφαλίζει την απόλυτη ηρεμία σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Σε απόσταση αναπνοής από το Αργοστόλι (2 χλμ) , 100 μόλις μέτρα από τα εστιατόρια και mini market της περιοχής καθώς και πολύ κοντά στις βραβευμένες με γαλάζια σημαία αμμώδεις παραλίες του Μακρύ και του Πλατύ Γιαλού, οι επισκέπτες μας περνούν τις διακοπές τους ήρεμα και ευχάριστα απολαμβάνοντας τα μπάνια τους στις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Η ενασχόλησή μας με τον χώρο του τουρισμού μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες με διαφορετική κουλτούρα και να δημιουργήσουμε ανιδιοτελείς φιλίες, οι οποίες άντεξαν στον χρόνο και βασίστηκαν στην προσφορά πληροφοριών αναφορικά με τις ομορφιές της Κεφαλλονιάς, την οργάνωση εκδρομών, τα πολιτιστικά δρώμενα, την κεφαλλονίτικη παράδοση. Σημείο αναφοράς όλων αυτών των ανθρώπων η αγάπη για το νησί. Σημείο συνάντησης ο φιλόξενος ξενώνας μας όπου εγκάρδια τους υποδέχεται η οικογένειά μας. Όλοι μαζί μια παρέα περνάμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε αυτό το υπέροχο νησί ανανεώνοντας με τους πιστούς θαυμαστές του το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Φιλικά

Έλενα & Βασίλης Παυλάτος